Dordtselaan 110A, 3073GJ Rotterdam
010 - 846 59 37

Privacy en cookies

Privacy beleid

Botanica El Gran Poder

Bedrijfsadres:       Dordtselaan 110 A
Postcode:       3073 GJ
Plaats:       Rotterdam
KvK:       70579253
Btw nummer:       NL.858381783B01

 

Wij hechten grote waarde aan uw privacy. Alle persoonlijke gegevens worden daarom met zorg en vertrouwelijk door ons behandeld. Wij houden ons hierbij strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op persoonsgegevens. Op verzoek kunt u inzage krijgen in de opgeslagen persoonsgegevens en kunt u deze door ons laten wijzigen of verwijderen. Ook kunt u een verzoek indienen voor het ontvangen van een gegevensexport met gegevens die wij met uw toestemming gebruiken, of kunt u gemotiveerd aangeven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.

Wij behouden ons het recht voor om wijzigingen aan te brengen in ons privacy-beleid. Het verdient aanbeveling om ons privacy-beleid regelmatig te raadplegen, zodat u van eventuele wijzigingen op de hoogte bent.

Als u vragen of klachten hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens, dan helpen wij u graag. U krijgt het snelst een antwoord door direct contact op te nemen met ons via de mail of telefonisch. U kunt ons elke werkdag telefonisch bereiken tot 18.00 uur. Alle vragen en klachten per e-mail beantwoorden wij binnen 1 werkdag. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.


Welke gegevens verzamelen wij?

Als u bij ons een bestelling plaatst, hebben wij van u diverse gegevens nodig om uw bestelling te verwerken. Deze gegevens worden door ons op diverse manieren gecontroleerd op juistheid.

  • Algemene gegevens: Dit zijn de gegevens zoals naam, adres, postcode en woonplaats, die u invult bij het bestelformulier. Deze gegevens gebruiken wij om uw bestelling te controleren en te verwerken.
  • Uw e-mailadres: Uw e-mailadres gebruiken wij om uw bestelling te bevestigen en u te informeren wanneer uw bestelling gereed is voor verzending. Indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief (en u deze aanmelding heeft bevestigd), zullen wij u van tijd tot tijd op de hoogte houden van nieuws en aanbiedingen. Indien u onze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen kunt u zich eenvoudig afmelden.
  • Uw telefoonnummer: Om uw bestelling te kunnen versturen vragen wij van u altijd een (vast) telefoonnummer waarop u tijdens kantooruren te bereiken bent (mag ook werk zijn). Dit nummer gebruiken wij om uw bestelling te verifiëren. Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor marketingdoeleinden.
  • Uw IP-adres: Wanneer u een bestelling plaatst, slaan wij uw IP-adres op. Dit doen wij ter voorkoming van fraude.
  • Verkeersgegevens: Bij elk bezoek aan onze website worden verkeersgegevens opgeslagen. Dit zijn bijvoorbeeld het aantal pagina’s dat bezocht zijn of welke artikelen besteld zijn. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden en worden alleen gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren.
  • Klantenservice: U kunt met ons bellen, whatssappen, mailen en facebooken.
  • Betaalgegevens: Om uw order te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer u betaalt worden uw gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservices verwerkt en opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen.
  • Fraude: Ter voorkoming van fraude onderzoeken wij ook klantgegevens. Als het moet, geven wij uw klantgegevens door aan de overheid.
  • Bewaartermijn: Uw gegevens worden bij ons bewaard zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen. Indien u geen account meer bij ons heeft, dan worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (zoals de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).

Waarvoor gebruiken wij deze gegevens?

Het doel van het verwerken van de gegevens is:

Persoonsgegevens

  • de verwerking van uw bestelling.
  • de bezorging op het door u aangegeven afleveradres. Indien nodig voor het afhandelen van de bestelling, geven wij deze gegevens door aan andere partijen zoals bezorgdiensten.
  • u op de hoogte stellen van aanbiedingen en nieuws (indien u zich hiervoor heeft aangemeld).

Aankopen via internet

Voordat u een bestelling kan plaatsen via het internet kunt u een gebruikers account aan maken, dit is niet verplicht u kunt ook een bestelling plaatsen zonder een account aan te maken. Als u bij Botanica El Gran Poder een account aanmaakt, bewaren wij uw gegevens op een beveiligde database. In uw Botanica El Gran Poder account slaan wij informatie op zoals uw naam, adres, telefoonnummer, emailadres, aflever- en betaalgegevens,
zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in de vullen. Alle gegevens dat u aan ons verstrekt worden uitsluitend gebruikt om:
– Bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen;
– U te informeren over de status van uw bestelling;
– De afhandeling van uw betaling, verzending en bestelling.

Verkeersgegevens

  • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid en of verbeteren van de website.

Hoe lang bewaren wij u gegevens?

Botanica El Gran Poder bewaart uw persoonsgegevens in haar klantenbestand. Uw gegevens worden niet langer gebruikt dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens zullen wel worden bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt.

 


Uw gegevens zijn bij ons veilig

Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en om uw gegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen, schakelen wij daar waar nodig andere partijen in.

Uw gegevens worden op beveiligde servers opgeslagen. Bevoegde medewerkers van Botanica El Gran Poder.nl zijn de enige personen die toegang hebben tot de persoonsgegevens en hebben een geheimhoudingsplicht van de persoonsgegevens. Om uw gegevens zo goed mogelijk te kunnen beveiligen, schakelen wij daar waar nodig ook andere partijen in.

 


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@botanicaelgranpoder.nl. Botanica El Gran Poder zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Heeft u nog vragen over ons privacybeleid? Neem dan contact met ons op:

e-mail: info@botanicaelgranpoder.nl

Telefoon: 010-8465937

Bekijk onze laatste versie van het

DOWNLOAD HIER ONZE LAATSTE VERSIE VAN ONZE COOKIE SCAN RAPPORT

Bekijk onze categorieën