Dordtselaan 110A, 3073GJ Rotterdam

Rituele baden

Bij Botanica El Gran Poder bent u aan het juiste adres voor rituele baden. We bieden een ruim assortiment baden aan voor verschillende toepassingen. Ze kunnen in combinatie met water gebruikt worden voor diverse rituelen en reinigingen. Baden zorgen al jarenlang voor een heerlijke ontspanning van lichaam en geest. Het geeft ons nieuwe energie waardoor we ons na het nemen van een bad weer vitaal en fit voelen.

Dit geldt niet alleen voor het lichamelijke aspect, maar ook op geestelijk gebied kan een bad verhelderend werken. Dit is zeker het geval met rituele baden. De substantie wordt gebruikt in combinatie met heet water en kan zowel als bad als voetenbad dienst doen. Door het gebruik van diverse rituele gels op basis van rituele oliën, heeft elk bad zijn eigen heilzame werking. Ze worden vooral gebruikt als mensen negativiteit voelen of hinder ondervinden van stress.

Ook worden rituele baden gebruikt als men problemen ervaart op het gebied van liefde. Daarnaast kunnen de baden ook positief werken bij mensen die zich beladen voelen. Dit kan veroorzaakt worden door slechte energieën die blijven hangen in een ruimte of woning. Deze negativiteit kan een ernstige belemmering vormen voor zowel het lichamelijke als het geestelijke welzijn.

Reinigende rituele baden met kruiden

De rituele baden van Botanica El Gran Poder hebben een reinigende werking. Naast gel voor een ritueel bad bent u bij ons aan het juiste adres voor kruiden. Deze kruiden worden al van oudsher toegepast voor het maken van rituele baden. Daarnaast worden ze ook gebruikt om ruimtes en woningen te kunnen reinigen van slechte energieën. Juist daar is het van groot belang dat de energie in balans is.

Ook mensen die lichamelijk ongemak ondervinden kunnen gebaat zijn bij rituele baden. De aandoening kan erfelijk zijn, maar omdat de kruiden en gels een reinigende werking hebben kan dit voor de nodige verlichting zorgen. Elke ritueel bad heeft zijn eigen unieke werking. Zo kunnen ze zorgen voor geluk, voorspoed of rijkdom. Ook bestaan er rituele baden voor mensen die veel last ervaren. De reinigende werking zorgt ervoor dat bepaalde deuren geopend worden die anders gesloten zouden blijven.

Rituele baden

Ook mensen die negatieve of positieve stemmen horen maken vaak gebruik van deze reinigende baden. Bij Botanica El Gran Poder hebben we tevens een ruim assortiment aan spirituele kaarsen en rituele oliën. Ook voor een goed advies omtrent rituele baden staan we graag voor u klaar. Door onze ruime ervaring kunnen we altijd voorzien van een persoonlijke ondersteuning.

Bekijk onze productcategorieën
Let op: Vanwege het coronavirus werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.