Dordtselaan 110A, 3073GJ Rotterdam

Rituele oliën van Botanica El Gran Poder

Voor een uitgebreid assortiment rituele oliën bent u bij Botanica El Gran Poder aan het juiste adres. Zowel in onze winkel als in onze website vindt u een uitgebreid assortiment rituele oliën van uitstekende kwaliteit. Door onze ruime ervaring kunnen we u tevens voorzien van een persoonlijk advies. Oliën zijn onlosmakelijk verbonden met de spirituele wereld. Ze komen voor in verschillende vormen zoals esoterische oliën, massage oliën en haar verzorgingsolie.

Deze oliën worden gebruikt om het welzijn te verhogen, maar ook om reinigingen van het lichaam en geest te kunnen toepassen. Daarnaast worden rituele oliën ook vaak gebruikt voor het inwrijven van spirituele kaarsen. Zo kan bijvoorbeeld de energiebalans in huis hersteld worden, maar deze oliën worden ook veelal gebruikt voor andere rituelen. Zo kan het zijn dat iemand een blokkade ervaart op een bepaald gebied, of door toedoen van stress niet optimaal kan functioneren.

In veel gevallen wordt dit veroorzaakt door negativiteit waarvan de herkomst niet altijd even duidelijk te herleiden is. Ook kan het zijn dat mensen zich beladen voelen. Dit kan komen doordat slechte energieën zijn blijven hangen in een ruimte. Rituele oliën kunnen dan een waardevolle ondersteuning zijn om de balans te kunnen herstellen.

Rituele oliën gebruiken

Rituele olie kan gebruikt worden voor een reinigend effect van lichaam en geest. Maar ze zijn daarnaast ook doeltreffend voor andere toepassingen als ze in combinatie met een ritueel uitgevoerd worden. Zo zijn er diverse oliën die de innerlijke rust herstellen, en zorgen voor vrede en verdraagzaamheid. Daarnaast zijn er ook rituele oliën die zorgen voor welvaart, geluk en voorspoed.

Met een ritueel in combinatie met olie kunnen tevens negatieve spreuken of vloeken worden opgeheven. Ook als iemand problemen op liefdesgebied ervaart worden specifieke rituele oliën toegepast. Bij Botanica El Gran Poder vindt u een ruim assortiment oliën van hoge kwaliteit. Ons ruime assortiment is eenvoudig te bestellen via onze webshop, maar ook in onze winkel bent u van harte welkom. Tevens staan we graag voor u klaar als u een advies nodig heeft over het soort olie dat u moet gebruiken ten opzichte van uw klacht.

Rituele oliën van Botanica El Gran Poder

Daarnaast informeren we u graag over het gebruik van de specifieke rituele oliën. Naast olie hebben we ook een ruim assortiment aan rituele baden. Deze zijn leverbaar in gel, maar bij ons vindt u ook diverse soorten kruiden om een ritueel bad mee te kunnen bereiden. Ook als u op zoek bent naar spirituele kaarsen bent u bij Botanica El Gran Poder aan het juiste adres.

Bekijk onze productcategorieën
Let op: Vanwege het coronavirus werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.