Dordtselaan 110A, 3073GJ Rotterdam

Spirituele kaarsen

Als u op zoek bent naar spirituele kaarsen, bent u bij Botanica El Gran Poder aan het juiste adres. We bieden een ruim assortiment kaarsen welke geschikt zijn voor spirituele doeleinden. Uiteraard zijn onze spirituele kaarsen van hoge kwaliteit en in diverse uitvoeringen leverbaar. Kaarsen worden al sinds mensenheugenis gebrand. Ze brengen licht in de duisternis en zorgen voor een gezellige en sfeervolle ambiance.

Daarnaast heeft het branden van kaarsen ook een diepere betekenis. Op spiritueel gebied kan het branden van bepaalde kaarsen de weg openen naar de vrije weg in de breedste zin van het woord. Daarnaast zijn kaarsen erg gevoelig voor het beïnvloeden van de energie. Zo kunnen spirituele kaarsen voor verlichting zorgen als mensen zich beladen voelen. Dit kan komen omdat de energie in huis verstoord is, of omdat er veel negativiteit is.

Voor elke ritueel zijn er verschillende spirituele kaarsen verkrijgbaar. Ze worden tevens veel gebruikt als men problemen in de liefde ervaart. Het branden van specifieke kaarsen kan ervoor zorgen dat bepaalde deuren geopend worden. Bij Botanica El Gran Poder bieden we diverse soorten spirituele kaarsen en rituele oliën aan met elk hun eigen betekenis en energie. Door onze ruime ervaring in het vak kunnen we tevens voorzien van een persoonlijk advies.

Spirituele kaarsen en de betekenis van hun kleur

Spirituele kaarsen zijn leverbaar in diverse kleuren. Elke kleur heeft zijn eigen betekenis. Ze kunnen gebrand worden voor mensen die veel last ervaren of om blokkades op te kunnen heffen. Ook als de energie in bijvoorbeeld een woning meer in balans moet zijn kiest men ervoor om spirituele kaarsen te branden. Slechte energieën door invloeden van buitenaf kunnen nou eenmaal makkelijk in een ruimte blijven handen.

Achter de kleur van de kaars gaat een diepere betekenis schuil. Zo staat een blauwe kaars voor vrede en wijsheid, maar ook voor bescherming tijdens de slaap. Groene spirituele kaarsen brengen geluk en gezondheid. Daarnaast gaan ze jaloezie tegen. De kleur paars en violet staat voor ontwikkeling op spiritueel gebied.

Spirituele kaarsen

Ze worden ook veel gebrand om het huis te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Daarnaast zijn er nog tal van andere kleuren leverbaar als het gaat om spirituele kaarsen. Bij Botanica El Gran Poder bieden we u een ruim assortiment van verschillende spirituele kaarsen. Ook als u op zoekt bent naar olie voor rituele baden staan we u graag bij met een waardevol advies. Bezoek onze webshop of kom langs in onze winkel.

Bekijk onze productcategorieën
Let op: Vanwege het coronavirus werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM.