Scroll Top
Dordtselaan 110A, 3073GJ Rotterdam

Over Botanica El Gran Poder

“Uw winkel op het gebied van spirituele en mystieke producten. Ons assortiment in esoterische producten en Santeria artikelen is een van de grootste in Nederland. Voor uw gemak hebben wij onze artikelen in categorieën ingedeeld.”

Nadat wij zelf jaren met veel moeite aan producten konden komen voor het uitvoeren van rituelen met name Santeria hebben wij de beslissing gemaakt om onze eigen winkel te openen. In januari 2016 werd Botanica El Gran Poder in het leven geroepen.

Inmiddels weten heel veel klanten uit Nederland, België, Zwitserland en Duitsland ons te vinden dankzij mond tot mond reclame. Wij staan bekend om onze diverse assortiment in wierook, oliën, kaarsen, beelden, poeders, kruiden, Palos Cubano, amuletten, esoterische colognes en parfums.

Indien u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze, aarzel dan niet contact op te nemen met onze winkel wij zijn gevestigd aan de Dordtselaan 110 A in Rotterdam-Zuid ongeveer 5 minuten lopen vanaf Metrostation Maashaven. Let wel: Wij zijn geen medische specialisten, maar wij kunnen u wel advies geven over alternatieve methodes.